DE TECHNOLOGIEco. VAN WUHAN JOHO, LTD

Elektro-optische Infrarode Productenfabrikant

              

Thuis

Wuhan JOHO Technology Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China Wuhan JOHO Technology Co., Ltd certificaten
China Wuhan JOHO Technology Co., Ltd certificaten
Ons bedrijf heeft cooeprated met JOHO voor 4years, tijdens dit keer, kregen wij technische en commerciële steun van joho, dank!

—— Mohammed

Ik houd van zaken met joho te doen, hielp de goede mededeling me sparen veel probleem en de tijd, vergeet om me nieuw product geen update eens te verzenden.

—— M. Rodrigo Alcalde

Wuhan JOHO Technology Co., Ltd

Wuhan JOHO Technology Co., Ltd
Wuhan JOHO Technology Co., Ltd
Wuhan JOHO Technology Co., Ltd
Wuhan JOHO Technology Co., Ltd
Wuhan JOHO Technology Co., Ltd
Wuhan JOHO Technology Co., Ltd
Wuhan JOHO Technology Co., Ltd
Wuhan JOHO Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
fabriek 3 fabriek 2
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JOHO
Aantal werknemers : 40~99
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 40% - 50%

Co. van de Wuhanjoho Technologie, Ltd in 2009 wordt opgericht, is een geavanceerd technisch die bedrijf op infrarode thermische weergavetechnologie die wordt gebaseerd. Joho heeft een volledige infrarode industriële ketting van beneden naar boven gebouwd: van kerncomponent aan uitvoerig elektro-optisch infrarood toezicht en volgend systeem.

China Wuhan JOHO Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Onze producten omvat thermische veiligheidscamera's, electro-optics/infrarood onderzoek en spoorsysteem (EO/IR onderzoek en spoorsysteem) en EO toezichtsysteem, toezichtradar, laserafstandsmeter, vezel optische gyroscoop, speciale krachtbronnen (de thermische batterij en van de zilveren-zinkbatterij batterij van ag-Zn) en OEM oplossingen, Gepersonaliseerde producten en de diensten om klanten van een belangrijk voordeel te voorzien. wegens de hoogte - de kwaliteit van onze producten en de betrouwbare prestaties, Joho-producten worden wijd gebruikt in verschillend toepassingen, veiligheid en toezicht, wetshandhaving die, maritieme patrouille, en visserijbeleid, etc. onderzoeken in kaart brengen.

China Wuhan JOHO Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Wuhan JOHO brengt het hoogste professionele talent van de wereld samen en de technologie, heeft een hoogst gekwalificeerd internationaal personeel. De reeks van software-ontwikkeling aan hardwareontwerp, systeem het testen, wordt de technische diensten voltooid door professioneel en technisch personeel. Wij hebben twee R&D basis in Hubei Zhongxiang en Wuhan-Stad, bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland, het werk dicht met meer dan 30 octrooien en 15 softwareauteursrechten, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

 

China Wuhan JOHO Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Wij hebben de volgende platforms: Het de weergaveplatform van IRL, de laserafstandsmeter en de ononderbroken wavebandradar, die grote verwezenlijkingen in beeldbehandeling heeft bereikt, erkennen, en beeld ingediend volgen. Ondertussen, richten de Optische asconsistentie en de Optische as geheugencontrole evenals heeft de servoplatformcontrole de militaire klassenvraag ontmoet. De interne van de de behandelingsverbinding van de structuurkamer de technologieinnovatie, de lay-out van enig deel en de elektrocabine gaan de complexe van de milieutest en klant stokcontrole over.

 

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Birma, Rusland, Saudi-Arabië, Egypte, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

China Wuhan JOHO Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Ons doel is eenvoudig: de beste machines aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te ontdekken het waardevolste deel van onze zaken Wuhan JOHO, is om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

 

Ons bedrijf trekt een groep ervaren hogere deskundigen aan om nieuwe producten te ontwikkelen. Dit laat ons niet alleen levering onze merkproducten, maar ook leveringsoem en aangepaste oplossing als verzoek toe om onze samenwerking uit te breiden.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze producten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u.

Contactgegevens
Wuhan JOHO Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Tracey

Tel.: 86-13152465800

Fax: 86-27-87196809

Direct Stuur uw aanvraag naar ons