DE TECHNOLOGIEco. VAN WUHAN JOHO, LTD

Elektro-optische Infrarode Productenfabrikant

              

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan JOHO Technology Co., Ltd

Van goede kwaliteit Elektro-optisch Sensorsysteem voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektro-optisch Sensorsysteem voor verkoop
Ons bedrijf heeft cooeprated met JOHO voor 4years, tijdens dit keer, kregen wij technische en commerciële steun van joho, dank!

—— Mohammed

Ik houd van zaken met joho te doen, hielp de goede mededeling me sparen veel probleem en de tijd, vergeet om me nieuw product geen update eens te verzenden.

—— M. Rodrigo Alcalde

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan JOHO Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Wuhan JOHO Technology Co., Ltd Wuhan JOHO Technology Co., Ltd Wuhan JOHO Technology Co., Ltd Wuhan JOHO Technology Co., Ltd Wuhan JOHO Technology Co., Ltd Wuhan JOHO Technology Co., Ltd
Bedrijf Gate bedrijfzaal Certificaten Fabriek fabriek 2 fabriek 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JOHO
Aantal werknemers : 40~99
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 40% - 50%

Co. van de Wuhanjoho Technologie, Ltd (hierna als „Wuhan JOHO“), is een professioneel high-tech bedrijf belast met ontwerp, productie en marketing van elektro-optische infrarode producten.

Onze producten omvat thermische veiligheidscamera's, electro-optics/infrarood onderzoek en spoorsysteem (EO/IR onderzoek en spoorsysteem) en EO toezichtsysteem, toezichtradar, laserafstandsmeter, vezel optische gyroscoop, speciale krachtbronnen (de thermische batterij en van de zilveren-zinkbatterij batterij van ag-Zn) en OEM oplossingen, die de markten met uitstekende producten en sterke technologiesteun dienen.

 

Wij hebben de volgende platforms: Het de weergaveplatform van IRL, de laserafstandsmeter en de ononderbroken wavebandradar, die grote verwezenlijkingen in beeldbehandeling heeft bereikt, erkennen, en beeld ingediend volgen. Ondertussen, richten de Optische asconsistentie en de Optische as geheugencontrole evenals heeft de servoplatformcontrole de militaire klassenvraag ontmoet. De interne van de de behandelingsverbinding van de structuurkamer de technologieinnovatie, de lay-out van enig deel en de elektrocabine gaan de complexe van de milieutest en klant stokcontrole over.

 

Ons bedrijf trekt een groep ervaren hogere deskundigen aan om nieuwe producten te ontwikkelen. Dit laat ons niet alleen levering onze merkproducten, maar ook leveringsoem en aangepaste oplossing als verzoek toe om onze samenwerking uit te breiden.

Contactgegevens
Wuhan JOHO Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Tracey

Tel.: 86-27-65027980

Fax: 86-27-87196809

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)